Valikoima

Social Wines / Zuccardi Finca Piedra Infinita 2017
zuccardi-finca-piedra-infinita-2017

Zuccardi Finca Piedra Infinita 2017

Maailmanluokan punaviinissä on kaikki kohdallaan, elegantissa viinissä on puhtaan voimakkaat aromit ja hienostunut harmonisuus, mikä tekee tästä viinistä kiehtovan. Arvostetun perhetuottajan taidonnäyte.

TuottajaFamilia Zuccardi
MaaArgentiina
AlueUco Valley
RypäleetMalbec
Alkoholi14,5 %
Sokeri2 g/l
Hapot5,5 g/l
Alkon tuotenumero909613
Pakkauskoko0,75 l

169,99 

OSTA ALKOSTA
TULOSTA PDF

Tuotekuvaus

Väri on intensiivisen rubiininpunainen. Tuoksu on hienostuneen voimakas ja marjaisa. Suutuntuma on miellyttävä ja maku on kehittynyt, tarjoten karhunvatukan ja kirsikan vivahteita. Täyteläinen.

Ruokasuositukset

Tuhdimmille liha- ja grilliruoille sekä lampaalle.

Valmistus

Viini on valmistettu korkealaatuisista rypäleistä ja käyminen tapahtunut betonialtaassa. Zuccardi Finca Piedra Infinita -viinit korostavat niiden ympäristön henkeä, eli Ucon laakson viinitarhojen ominaisuuksia, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia. Mendozan alueen tyypillisen tasaiset ilmasto-olosuhteet vaikuttivat viinien lopulliseen hyvään tasapainoisuuteen. Familia Zuccardi on argentiinalainen perheyritys, joka tuottaa korkean luokan viinejä ja oliiviöljyä Mendozan alueella. Tämä Huippuosaamisen tavoittelu ja hiominen ovat tuottaneet tulosta, sillä nykyään Zuccardi on johtavassa asemassa Argentiinan viinituotannossa.