Valikoima

Social Wines / Santa Julia Flores Negras Pinot Noir
santa_julia_flores_negras

Santa Julia Flores Negras Pinot Noir

Korkeilta Valle de Ucon tarhoilta tuleva mustanpuhuva Pinot Noir.

TuottajaBodega Santa Julia
MaaArgentiina
AlueValle de Uco
RypäleetPinot Noir
Alkoholi12,5 %
Sokeri2,5 g/l
Hapot5,2 g/l
Alkon tuotenumero453727
Pakkauskoko0,75 l
pehmeä roteva
kevyt täyteläinen
hedelmäinen vivahteikas

15,98 

OSTA ALKOSTA
TULOSTA PDF
ARVIOT
  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Your comment is awaiting approval

    Букмекерская контора 1xBet является очень известных на рынке. https://bet-promokod.ru/ Большой выбор событий из мира спорта и киберспорта, множество открытых линий, высочайшие коэффициенты. Кроме того, БК имеет обширный функционал и немногие дает возможность совершать ставки по уникальным промокодам. Используя их, вы можете получить настоящие деньги, не внося абсолютно никаких средств. Это реально! Узнать актуальный промокод вы можете сейчас же, однако использовать его необходимо в соответствии с правилами и инструкциями, которые приведены ниже.

  2. 90p. Robert Parker

Tuotekuvaus

Väri on briljantti rubiininpunainen. Tuoksun aromeissa on tuoretta hedelmäisyyttä ja kukkaisuutta, violettia kukkaa ja napakkaa punamarjaisuutta. Viini on erittäin raikas ja eloisa. Maku on rypäleelle tyypillisen marjaisa, mehukas ja hapokas, siinä toistuu hienosti pureskeltava kukkaisuus ja tuoreiden marjojen ja hedelmien maut.

Valmistus

Rypäleet viiniin tulevat Valle de Ucon tarhojen parhailta paikoilta, mistä Pinot Noiriin saadaan ilmeikäs ja rypäleen herkkyyttä kunnioittava tyyli. Rypäleiden käsinpoiminta, maseraatio 10 päivän ajan.