Valikoima

Social Wines / La Guita Manzanilla
la-guita-manzanilla-sherry

La Guita Manzanilla

Tyylikäs uutuustuote Alkossa. Tämä sherry valloittaa maullaan ja on yksi Espanjan suosituimmista Manzanilloista.

TuottajaHijos De Rainera Perez Martin
MaaEspanja
AlueDO Manzanilla
Alkoholi15 %
Sokeri2 g/l
Alkon tuotenumero953836
Pakkauskoko0,375 l

8,90 

OSTA ALKOSTA
TULOSTA PDF

Tuotekuvaus

Väri on vaaleankeltainen ja kirkas. Tuoksu on vivahteikas ja tyylikäs. Tyyliltään kevyt ja kuiva. Maultaan  sitruksinen ja hyvin mineraalinen, miellyttävän hiivainen. Paahteisuus ja mantelin aromi tuovat syvyyttä makuun. Pitkä jälkimaku.

Ruokasuositukset

Suositellaan nautittavaksi hyvin viilennettynä aperitiivina, tapasten kanssa tai äyriäisten ja muiden merenelävien, erityisesti savustetun lohen kanssa.

Valmistus

Viini tuotetaan Palomino- rypäleistä, jotka ovat peräisin yksi Sanlúcarin tunnetuimmista ja arvoistetuimmista tiloista, Pago de Mirafloresin viinitarhoilta. Kypsytetään amerikkalaisissa tammitynnyreissä Solera-menetelmällä Sanlúcar de Barramedan rannikkokaupungissa, joka on Atlantin valtameren ja Guadalquivir-joen vaikutuspiirissä. Tämä rannikon mikroilmasto vaikuttaa viinin ominaisuuksiin antaen ainutlaatuisen tyylin. Nimi, La Guita, tulee vanhasta andalusialaisesta slangisanasta guita, joka tarkoittaa käteistä. Perustaja Domingo Pérez Marín oli tunnettu siitä, että hän halusi, että hänelle maksetaan käteisellä. La Guita tarkoittaa myös narua, joten jokaisen pullon etiketissä on narunpätkä vahvistamassa nimeä.