Valikoima

Social Wines / Gut Hermannsberg Riesling Brut
gut-hermannsberg-riesling-brut

Gut Hermannsberg Riesling Brut

Laadukkaan juhlava kuohuviini, jossa yhdistyvät hedelmäinen raikkaus ja pirteä hapokkuus.

TuottajaGut Hermannsberg
MaaSaksa
AlueDeutscher Sekt
RypäleetRiesling
Alkoholi12 %
Sokeri7 g/l
Hapot9,4 g/l
Alkon tuotenumero930285
Pakkauskoko0,75 l

23,98 

OSTA ALKOSTA
TULOSTA PDF

Tuotekuvaus

Tuoksu on raikkaan hedelmäinen ja tyylikäs. Viini valloittaa pehmeän hedelmäisellä maullaan ja mineraalisuudellaan. Kermainen. Esille tulevat omenan ja eksoottisten hedelmien aromeja. Kuiva.

Ruokasuositukset

Nauti virkistävänä aperitiivina. Täydellinen alkuruokien kanssa, tarjoile tapasten, ostereiden, katkarapujen tai lohitartarin kanssa. Viinin raikkaus täydentää myös täydellisesti mitä tahansa jälkiruokaa.

Valmistus

Viinitarhojen monimuotoisuus antaa tälle kuohuviinille hienostuneen, mutta leikkisän tuoksun, jossa on erottuva mineraalisuus. Nämä ominaisuudet ovat tyypillisiä alueen Riesling-rypäleille. Gut Hermannsbergin tarhat löytyvät Nahen viinialueelta melko mäkisestä ja kallioisesta maastosta, jossa on aiemmin sijainnut kuparikaivos. Gut Hermannsbergin köynnökset kasvavat yhteensä 30 hehtaarin alueella yhteensä kahdeksalla eri tarhalla, joiden ilmansuunnat aurinkoon nähden ja erilaiset maaperät antavat jokaiselle viinille oman tyylinsä ja luonteensa. Kaikki talon viinitarhat kantavat Saksan parasta VDP Grosse Lage -luokitusta ja ainoa viljeltävä rypäle on yksinoikeudella Riesling.