Valikoima

Social Wines / Enrico Serafino Sanavento Barbaresco
enrico-serafino-sanavento-barbaresco-2017

Enrico Serafino Sanavento Barbaresco

Sanavento on arvostettu sen eleganssista ja harmonisuudesta. Salaisuuden takana piilee silkkiset tanniinit ja pehmeä hapokkuus.

TuottajaEnrico Serafino
MaaItalia
AlueDOCG Barbaresco
RypäleetNebbiolo
Alkoholi14 %
Sokeri1 g/l
Hapot5,8 g/l
Alkon tuotenumero904691
Pakkauskoko0,75 l

46,80 

OSTA ALKOSTA
TULOSTA PDF

Tuotekuvaus

Väri on syvän rubiininpunainen. Tuoksu on intensiivinen ja miellyttävä, ja sen aromit tuovat esille lakritsin, nahkaisia ja mausteisiakin aromeja. Maku on samettisen täyteläinen ja tasapainoinen. Maussa tulee esille hieno tammisuus.

Ruokasuositukset

Elegantti riistaviini, joka sopii nautittavaksi myös voimakkaiden juustojen tai tryffeliruokien kanssa. Tarjoillaan 16–18 ° C asteisena.

Valmistus

Viiniköynnökset ovat kasvaneet savisessa ja kalkkikivisessä maaperässä. Tuotantoprosessi on hellävarainen, sillä rypäleterttuja poimitaan ja lajitellaan huolellisesti käsin. Lisäksi tuotannossa pyritään vähentämään huomattavasti rikin käyttöä esimerkiksi hyödyntämällä kuivajäätä rypäleiden viilentämiseksi. Parhaan luonteensa säilyttämiseksi rypälemehu jäähdytetään ennen käymistä ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Käyminen tapahtuu lämpökontrolloidusti. Lopuksi viini jätetään kypsymään keskikokoisiin tammitynnyreihin 20 kuukaudeksi.