Valikoima

Social Wines / Dooley’s Blueberry Cream Liqueur
dooleys-blueberry-cream-liqueur

Dooley’s Blueberry Cream Liqueur

Kuuman kesäpäivän virkistäjä. Mustikkalikööri on vanginnut makuunsa metsän parhaimmat ominaisuudet, auringossa kypsyneet mustikat sekä upean raikkauden. Alkon uutuustuote on tämän kesän valloittavin makukokemus.

TuottajaWaldemar Behn
MaaSaksa
Alkoholi15 %
Sokeri260 g/l
Alkon tuotenumero923642
Pakkauskoko0,7 l

19,99 

OSTA ALKOSTA
TULOSTA PDF

Tuotekuvaus

Väri on pastellin violetti ja tuoksussa on raikasta mustikkaa. Samettisen pehmeä maku on lumoava, esille tulee hennon makea mustikka. Kerman ja mehukkaiden marjojen yhdistelmä luo hedelmäisen raikkaan unelman. Makua tasapainottaa miellyttävä hapokkuus. Pitkä jälkimaku.

Ruokasuositukset

Täydellinen hiipivään makeanhimoon, mustikkakermalikööri on loistava jälkiruokien kumppani. Tarjoile viilennettynä erilaisissa drinkeissä, jäätelön tai mustikkapiiraan kanssa.

Valmistus

Waldemar Behn on 1800-luvulla perustettu perheyritys. Tänä päivänä saksalaisyritystä edustaa ylpeänä jo suvun neljäs polvi, joka jakaa aiempien polvien intohimon tarjota uniikkeja makukokemuksia. Yritys on kasvanut vuosien saatossa maailmanlaajuiseksi ja pysynyt uskollisena strategialleen, joka on ollut kehittää ainutlaatuisia tuotemerkkejä ja kokemuksia asiakkailleen. Dooley’s kermaliköörit ovat vastustamattomia. Dooley’s Cream Liqueur-sarjan liköörit tarjoavat vaihtelua yhden avainominaisuuden ansiosta. Suhteellisen alhaisen rasvaprosenttinsa vuoksi liköörit ovat täydellisiä cocktailien sekoittamiseen ja luovien jälkiruoka-, jäätelö- ja kakkuideoiden toteuttamiseen.