Valikoima

Social Wines / Devil’s Rock Riesling Sec
Devil's Rock Riesling Sec

Devil’s Rock Riesling Sec

Loistava aperitiivi ja seurusteluviini. Piknikille ja brunssille. Sopii hienosti mitä erilaisimmille ruokalajeille, kuten blinit mätineen, toast skagen ja salaatit.

TuottajaSt. Ursula
MaaSaksa
AlueSekt bA Rheinhessen
RypäleetRiesling
Alkoholi12 %
Sokeri19 g/l
Hapot5,5 g/l
Alkon tuotenumero562197
Pakkauskoko0,75 l

10,48 

OSTA ALKOSTA
TULOSTA PDF

Tuotekuvaus

Väriltään vaalean vihertävänkeltainen, pienet eloisat kuplat. Tuoksu on erittäin hedelmäinen, raikkaan sitruksinen, siinä on tuoretta omenaa ja kypsää aprikoosia. Maku on kuivahko, raikkaan pehmeän hapokas, vihreän omenainen, siinä on kypsän persikan ja aprikoosien aromeita. Tasapainoinen, erittäin miellyttävä pitkä maku.

Ruokasuositukset

Loistava aperitiivi ja seurusteluviini. Piknikille ja brunssille. Sopii hienosti mitä erilaisimmille ruokalajeille, kuten blinit mätineen, toast skagen, salaatit. Sopii myös aromikkaiden aasialaisten herkkujen kanssa, sillä kuivahko Kuohuviinit ja Shampanjat ei säikähdä pientä tulisuuttakaan kuten chilissä marinoituja jättikatkarapuja tai hoisin-kastikkeella silattuja kesärullia. Sushille ja herkille merenherkuille yhtä lailla.

Valmistus

Sekt on saksankielinen termi Kuohuviinit ja Shampanjatlle. Isoin osa niistä valmistetaan charmat-menetelmällä ja tuontirypäleistä. Deutsher Sekt -merkintä etiketissä takaa rypäleiden tulevan Saksasta. Devil's Rock Secin korkein laatuluokka Sekt bA tarkoittaa, että rypäleet ovat tulleet joltakin Saksan 13 laatuviinialueista, tässä viinissä Rheinhessenistä.