Valikoima

Social Wines / Celler de Capçanes Peraj Petita Kosher
peraj_petita_copia_1 (1)

Celler de Capçanes Peraj Petita Kosher

vegaaninen

Kosher-viini Kataloniasta. Monipuolinen ruokaviini esim. tomaattipohjaisille pataruoille.

TuottajaCeller de Capçanes
MaaEspanja
RypäleetGrenache 55%, Tempranillo 20%, Merlot 15%, Samsó 10%
Alkoholi14,5 %
Sokeri2 g/l
Hapot5 g/l
Alkon tuotenumero947427
Pakkauskoko0,75 l

18,98 

OSTA ALKOSTA
TULOSTA PDF

Tuotekuvaus

Väri on rubiininpunainen violetin häivähdyksellä. Tuoksussa on aistittavissa raikkaita, herkullisia punaisten marjojen ja kirsikan aromeja. Aromit toistuvat voimakkaina maussa, joka on rapean raikas, konsentroitunut ja tasapainoinen. Tyypillinen grenache-painotteinen viini - hedelmäinen, mineraalinen ja runsas, mutta ei liian hyökkäävä.

Ruokasuositukset

Sopii erittäin monipuolisesti ruokaviiniksi. Pizza, pasta ja tomaattipohjaiset välimerelliset ruoat; entrecoté ja erilaiset makkarat, padat, hampurilaiset ja liharuoat. Myös puolikovat ja kovat juustot kuten Manchego.

Valmistus

Valmistettu vanhoista köynnöksistä, jotka ovat iältään n. 40-60 vuotiaita. Tempranillo-köynnökset ovat hieman nuorempia. Maaperä on vaihtelevaa savi- ja graniittimaata joissa on suuri happopitoisuus. Tarhat ovat rinne- ja terassitarhoja 180-450 metrin korkeudella merenpinnasta. Viini on kosher-viini ja kaikessa tuotannossa on noudatettu juutalaisen uskonnon määräyksiä. Muuten valmistustapa on perinteinen, ja viini on kypsynyt ensin terästankeissa ja sitten 10 kuukautta tammitynnyrissä.