Valikoima

Social Wines / Celler de Capçanes La Nit Limestone
limestone_baja600

Celler de Capçanes La Nit Limestone

vegaaninen

Punaviini, joka edustaa terroir-ajattelua puhtaimmillaan. Raikas, tuore ja sävykäs.

TuottajaCeller de Capçanes
MaaEspanja
AlueDO Montsant
RypäleetGrenache
Alkoholi14,5 %
Sokeri1,5 g/l
Hapot4,9 g/l
Alkon tuotenumero944777
Pakkauskoko0,75 l

19,99 

OSTA ALKOSTA
TULOSTA PDF
ARVIOT
  1. Pullon uniikki ulkoasu on ansainnut tunnustusta maailmalla sekä Vinari Best Label Award 2021 -palkinnon. Etiketin sarjakuvahahmot perustuvat tuottajan työntekijöihin ja tarjoavat opettavaista sisältöä viinin maailmasta.

Tuotekuvaus

Intensiivinen kirsikan väri. Tuoksu on monikerroksinen ja sävykäs, siinä on herkkiä marjojen ja kukkien aromeja. Viinin maku on raikas, tuore, marjaisa ja aavistuksen kirpeä.

Ruokasuositukset

Sopii monenlaisten ruokien kanssa, myös kevyiden ja herkkien ruokien. Kasvikset, makkarat ja puhdaspiirteiset ruoat. Suositellaan tarjoiltavaksi viilennettynä 15-17 asteeseen.

Valmistus

La nit de las Garnatxes Limestone kuuluu viinisarjaan, jossa neljässä eri maaperässä kasvaneista Grenache-rypäleistä tehdään "neljän terroirin" viinejä. Tämä viini on kalkkikivimaaperän köynnöksistä, jossa maaperä ei ole kovin hapokasta ja köynnösten juuret ulottuvat syvälle. Sadonkorjuun jälkeen viini on käynyt lämpötilakontrolloidusti ja läpikäynyt maseraation 28 päivän ajan. Malolaktinen kypsytys on tehty ranskalaisessa tammessa, ja viiniä on kypsytetty vain neljä kuukautta uusissa ranskalaissa tammitynnyreissä, jolloin maku jää raikkaaksi ja tuoreeksi.