Blog

Social Wines / Ajankohtaista  / Talven tähtiloistoa – sesongin upeimmat lahjapakkaukset

Talven tähtiloistoa – sesongin upeimmat lahjapakkaukset

Suunnittele juhlakausi ajoissa! Kokosimme tähän viisi kielen mennessään vievää viiniä, jotka sopivat lahjaksi niin pikkujouluihin kuin koreaan illallispöytään. Nämä tähdet tuovat valonpilkettä talven keskelle.

Kertakaikkisen upea, syleilevä, runsas ja moniulotteinen toscanalainen. Farnito Camponibbio (26,98 €) näyttää parhaimmat puolensa hartaasti valmistettujen punaisten liharuokien ja kovien juustojen parissa. Herkullisen täyteläisessä maussa yhdistyvät tumma aromikkuus, punaiset marjat sekä tammisuus. Rotevat tanniinit tuovat rakennetta pehmeään makuun. Tähän viiniin on helppo rakastua.

Valdifalco Morellino di Scansano (16,99 €) lukeutuu toscanalaisten luomuviinien parhaimmistoon. Erittäin tyylikäs ja tasapainoinen viini on täyteläinen, ryhdikkään tanniininen ja mehevän hilloinen. Viinin mausteisuus sopii loistavasti tuhdeille aterioille, kokeile esimerkiksi poronpaistin tai runsaan kasvispadan kanssa!

Viña Real Reserva (21,48 €) on keskitäyteläisen punaviinin ystävälle. Pitkään kypsytetty riojalainen erottuu joukosta sen seetripuun ja kypsän hedelmäisillä aromeilla. Elegantti kokonaisuus jättää viipyilevän jälkimaun. Täydellinen rasvaiselle kalalle, tarjoile esimerkiksi lohta sienikermakastikkeessa!

Helposti lähestyttävä Cune Crianza (13,99 €) on monipuolinen riojalainen. Mehevän hedelmäiseen makuun tuodaan rakennetta pehmein tanniinein. Tyylikäs maku saa lisävivahteita miellyttävästä mausteisuudesta ja eloisalla marjaisuudellaan. Täydellinen maukkaille ja runsaille riistaruoille sekä koville juustoille ja maukkaille tapaksille.

Hemmottele kaikkia aisteja Pommery Brut Royal (41,99 €) samppanjalla. Legendaarisen tuottajan vakiosamppanja, jonka eloisa ja puhdas maku kruunaa juhlat niin maljajuomana tai kalaruokienkin kanssa. Maussa on runsaa hedelmäisyyttä, hentoa kukkaisuutta sekä pirteää sitruksisuutta, jota korostaa hienot kuplat.