Blog

Social Wines / Ajankohtaista  / Vuoden Viinit kilpailun-palkintoja

Vuoden Viinit kilpailun-palkintoja

Social Winesin edustamat viinit ovat saaneet Vuoden Viinit -kilpailussa kolme kultamitalia. Carpineto Originale palkittiin Euroopan punaviinit alle 13 euroa sarjassa, Loacker Falko Rosso yli 13 euron luomupunaviinien sarjassa ja Pommery Grand Cru Royal Millesime Champagne Brut 2008 samppanjoiden sarjassa. Onnea voittajille!

 

Carpineto Originale on arvostetun Toscanalaisen viinitilan keskitäyteläinen ja vivahteikas punaviini. Alkon tuotesivulta pääset tarkastamaan myymäläsaatavuuden tai tilaamaan sen toimitettuna valitsemaasi myymälään. Voitto oli Carpineto Originale:lle jo toinen perättäinen, se voitti kultaa viime vuonna samassa sarjassa!

 

Loacker Falko Rosso on myös toscanalainen. Talo on luomuviljelyn uranuurtajia ja heidän viininsä ovat myös biodynaamisia. Viini on saatavissa Alkon tilausvalikoimasta ja tilattavissa lähialkoon tuotesivulta tai Alkotoiveen kautta mahdollista toivoa lähimmän Alkon myymälän valikoimaan.

 

Pommery Grand Cru Royal Millesime Champagne Brut  on maailmankuulun samppanjatalon taidonnäyte. Tätä samppanjaa tehdään vain parhaina vuosina ja kaikki rypäleet tulevat Grand Cru -luokitelluilta tarhoilta. Nyt saatavissa olevaa vuosikertaa 2008 pidetään huippuvuosikertana ja syystäkin! Tämä samppanja on Alkon tilausvalikoiman tuote ja myymäläsaatavuuden näet tuotesivuilta.

 

Vuoden Viinit -kisassa on saatu myös muita palkintosijoja eri kategorioissa:

Hopea:

Avgvstvs Cabernet Franc 2016 kategoriassa Euroopan punaviinit hinta yli 18 euroa.

Kunniamaninta:

Celler Capcanes Pinot Noir 11/X 2016 kategoriassa Pinot Noir yli 13€.

Devil’s Rock Riesling 2020 kategoriassa ”Tämä Rissukka pitää maistaa” hinta alle 13 euroa.