Blog

Social Wines / Ajankohtaista  / Joulun viinilahjat

Joulun viinilahjat

Joulun viinilahjapakkaukset ovat saapuneet Alkoon, ja meidän viineistämme haluamme esitellä erityisesti kolme viiniä, jotka saa joulun aikaan lahjapakkauksessa. Viinipullo on oivallinen lahja viininystävälle, sillä se on esteettisesti juhlallinen ja sisältää nautintoa.

Kaikki kolme viiniämme sopivat myös hyvin joulukauden viineksi tai uuden vuoden juhlaan.

Roger Goulart Cava Brut Reserva

15,98 €

Premium-luokan vuosikerrallinen cava, joka on pitkään kypsytetty ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Roger Goulart sopii niin joulupöydän juomaksi, joululahjaksi kuin uuden vuoden skoolausjuomaksi. Kultaisessa lahjapakkauksesta löytyvä kultainen pullo on jo itsessään juhlallinen, ja kuohuviinin elegantissa tyylissä on hienoa hedelmäisyyttä ja herkkä, mutta runsas ja leveä suutuntuma.

Villa Maria Taylor’s Pass Sauvignon Blanc

20,98 €

Uuden-Seelannin palkituimman viinitalon single vineyard -viini tulee Taylor’s Passin viinitarhoilta. Se on tyyliltään hyvin ekspressiivinen Sauvignon Blanc: rapsakan rouhea, erittäin aromaattinen ja hapokas. Aromeista voi aistia mm. passionhedelmää, karviaismarjaa ja greippiä, ja viini on parhaimmillaan äyriäisten ja kalaruokien seurassa. Myytävänä joulun ajan pelkistetyn tyylikkäässä puulaatikossa.

Contino Gran Reserva Magnum 2010

109,99 €

Klassinen huippuviini Riojan sydämestä. Gran Reserva on pitkään kypsytetty, mausteisen täyteläinen ja jalo punaviini, ja sen rypäleet tulevat Continon viinitalon omilta tarhoilta. Magnum-pullo puulaatikossa on tyylikäs lahja elegantteja viinejä arvostavalle, ja viinin vuosikerta 2010 on jo kypsynyt miellyttäväksi. Sen voi myös kellaroida myöhempiä juhlahetkiä varten, ja erityisesti magnum-pullo ikääntyy hyvin.