Blog

Social Wines / Ajankohtaista  / Master Classeja Viini & Ruoka -messuilla

Master Classeja Viini & Ruoka -messuilla

Helsingin Messukeskuksessa Viini & Ruoka -messujen yhteydessä on mahdollisuus osallistua viinitalon edustajien ja viinintekijöiden vetämiin Master Class -luentoihin. Katso alta luentojen aiheet, ajankohdat ja maisteltavat viinit ja varaa paikkasi ajoissa!

To 24.10.2019, 16:30–17:30 Balfour Master Class | Kokoustila 208

Balfour Hush Heath Estate on yksi Englannin johtavista viinintuottajista. Balfour-viinejä valmistetaan kauniissa 400 hehtaarin suuruisessa Hush Heath Estate-tilassa, joka sijaitsee Kentissä, Englannin lämpimimmässä ja kuivimmassa läänissä. Kartanoa ympäröivät muinaiset tammimetsät, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mikroilmaston köynnösten kasvuun. Palkittujen kuohuviinien lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu myös still-viinejä, mukaan lukien yhden lajikkeen Chardonnay ja Pinot Noir.

Adam Williams on Balfour Hush Heath Estate -yrityksen myyntijohtaja ja antaa luennossaan ainutlaatuisen kuvan englantilaisen viinin syntyhistoriasta. Ennen työskentelyään englantilaisten viinien kanssa hän vietti kahdeksan vuotta Moet Hennessylla.

Master Class -luennolla maisteltavat viinit:

Balfour 1503 Classic Cuvee Brut
Balfour 1503 Rose Dry
Balfour Leslie’s Reserve Dry
Skye’s English White
Heath Manor Pinot Noir

Varaa lippusi TÄSTÄ.

 

La 26.10, 11:30–12:30 Zuccardi Master Class | Kokoustila 207

Familia Zuccardi on Alberto Zuccardin vuonna 1963 perustama perheyritys. Vielä viisikymmentä vuotta myöhemmin kolme sukupolvea työskentelee yhdessä saman intohimon parissa: viinin.

Master Classin luennoitsija Jose Alberto Zuccardi edustaa toista sukupolvea ja hän aloitti uransa vuonna 1976 kehittämällä viinitilan eri alueita; Santa Rosan viinitarhaa sekä kotimaan myynnin ja viennin.

Innovaatio on yksi yrityksen perusarvoista ja ominaisuus, jonka avulla Zuccardi on tuottanut uusia tuotteita, kokeillut muiden maiden rypälelajikkeita sekä antanut arvokasta panosta koko Argentiinan viiniteollisuudelle.

Bodega Zuccardi Valle de Uco -yritystä on vuodesta 2000 johtanut Sebastián Zuccardi (viininviljelijän kolmas sukupolvi). Sebastiánin tavoitteena on tuottaa alueelle tyypillisiä viinejä tutkimalla jatkuvasti Ucon laakson maaperää. Näin syntyy viinejä, jotka ilmaisevat alkuperäänsä: maaperän olemusta sekä äärimmäisiä ilmasto-olosuhteita, mistä rypäleet tulevat.

Master Class -luennolla maisteltavat viinit:

Zuccardi Serie A Torrontés
Zuccardi Q Chardonnay
Zuccardi Q Malbec
Zuccardi Q Cabernet Sauvignon
Concreto Malbec
Emma Bonarda
Tito Zuccardi Paraje Altamira
José Zuccardi

Varaa lippusi TÄSTÄ.