Blog

Social Wines / Ajankohtaista  / Grand Vin Helsinki 2019

Grand Vin Helsinki 2019

Grand Vin Helsinki on yksi viinisyksyn kohokohtia. Perjantaina ja lauantaina 4.-5.10. Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävät Grand Vin -viinimessut ovat keskittyneet laadukkaisiin ja harvinaisiin pientuottajaviineihin, ja tapahtuma on mahtava tilaisuus päästä maistamaan viinejä joita ei ihan joka paikassa ole tarjolla. Paikalla on myös viinintekijöitä ja viinitalojen edustajia, joten maisteltaviin viineihin saa parasta mahdollista tietoa ja taustatarinaa – Grand Vinissä viinit heräävät eloon!

Social Winesin osastolla pääset maistamaan viinielämyksiä parhailta tuottajiltamme. Osastomme viinikattaus koostuu tänä vuonna muutamasta huipputalosta, joista osa on suomalaisille jo ennestään tuttuja ja osa uutuusviinejä Suomessa. Lisäksi voit osallistua edustamiemme viinibrändien kahteen Master Class -luentoon, joista toisessa maistetaan Uuden-Seelannin Villa Marian viinejä ja toisessa Bordeaux-tuottaja Chateau Teyssierin (myös nimellä JCP Maltus). Master Classeihin myydään erikseen lippuja ja paikkoja on rajoitetusti.

Tapahtuma on aiempina vuosina myyty loppuun, joten tänäkin vuonna tapahtuman aikaan voi olla vaikea saada lippuja. Kannattaa siis varmistaa pääsy Grand Viniin ajoissa ja ostaa liput etukäteen!