Blog

Social Wines / Ajankohtaista  / Champagne Pommery Social Winesin edustukseen

Champagne Pommery Social Winesin edustukseen

Maailman suuriin samppanjataloihin kuuluva Champagne Pommery on siirtynyt Social Winesin maahantuontiin, ja tuomme kesän kynnyksellä laajan valikoiman Pommeryn samppanjoita Suomen markkinoille. Lähes kaksisataa vuotta vanha Champagne Pommery on historiallinen ja maailmankuulu samppanjabrändi ja ehkä parhaiten tunnettu innovaatioistaan kuten kuivan samppanjan kehittämisestä 1800-luvun lopulla, jolloin samppanja oli vielä paljon makeampaa.

Pommeryllä on laaja valikoima eri samppanjoita, ja talon perustyyli on feminiininen ja raikkaan aromaattinen. Pommeryt ovat täydellisiä juhlajuomia ja tunnelman nostattajia, eikä talo ole lainkaan jämähtänyt turhaan konservatiivisuuteen tai vanhanaikaisuuteen. Esimerkiksi Blue Sky -samppanja nautitaan isosta lasista jääpalojen kera, ja POP-samppanjat tulevat pikkupullossa valmiina juotavaksi pillin kanssa. Voidaan sanoa, että Pommery on eturivissä puhdistamassa ja modernisoimassa samppanjan mainetta suurena nautiskelujuomana.

Pommery on myös kuuluisa Reimsissä sijaitsevista rakennuksistaan, jotka muodostavat ainutlaatuisen arkkitehtonisen kokonaisuuden. Sen alle kätkeytyy 18 kilometriä tunneleita ja viinikellareita, jotka pitävät sisällään 25 miljoonaa samppanjapulloa ja suuren määrän vanhaa taidetta. Tästä syystä Pommery on myös suosittu matkakohde viinituristeille.

Toukokuussa tuomme ensimmäisen erän Pommeryn samppanjoita Alkon tilausvalikoimaan.

Grand Champagne Helsinki 9.5.-11.5.2019

Champagne Pommeryn samppanjavalikoimaan voi tutustua toukokuun alussa Grand Champagne -messuilla Helsingissä Vanhalla Ylioppilastalolla. Osta liput ennakkoon ja lue lisää tapahtuman ohjelmasta tapahtuman sivuilta.