Blog

Social Wines / Ajankohtaista  / Jaume Serran menestys jatkuu

Jaume Serran menestys jatkuu

Jaume Serra Brut Cava on yksi Suomen suosituimpia kuohuviinejä, ja Alkon myyntitilastoissa se kipusi jo kolmanneksi myydyimmäksi kuohuviiniksi vuonna 2018. Sijoitus parani viime vuoden viidenneltä sijalta, ja litramääräisesti kasvua on tullut yli 25%. Hienoa!

Jaume Serran menestys perustuu loistavaan hinta-laatusuhteeseen. Se on alle kymmenen euron cavaksi hämmästyttävän laadukas: ulkonäöltään kimaltava, tuoksultaan puhtaan hedelmäinen ja tasapainoinen ja maultaan raikas ja aromikas.

Jaume Serran tuoteperheeseen kuuluu vakiocavan lisäksi myös rosécava (Rosado), viime vuonna markkinoille tullut luomuversio sekä myös Oodi Vapaudelle Cava, joka on tyyliltään puolikuiva. Lisäksi Jaume Serraa saa somassa pikkupullossa.