Blog

Social Wines / Ajankohtaista  / Isänpäivän viinilahjat

Isänpäivän viinilahjat

Isänpäivän lähestyessä viinilahjat on hyvä tilata Alkosta muutama päivä etukäteen, jotta ne ehtivät lahjapakettiin sunnuntaiksi. Hyvä viini on oivallinen lahja, sillä se sisältää jaettavaa nautintoa. Nautintoa voi jatkaa vielä entisestään, kun valmistaa jotain viinille sopivaa ruokaa.

Kokosimme viiden viinin listan hyvistä lahjapulloista. Lahjaa valitessa voi ottaa huomioon isän viinimieltymykset, tai sitten hankkia pullo röyhkeästi oman maun mukaan. Näistä viineistä pitävät varmasti kaikki.

Roger Goulart Cava Brut Reserva

17,69 €

Hienostunut premium-luokan cava, joka sopii isänpäivän brunssille kuin nenä päähän. Kuivassa maussa on muhkea mousse ja kermaisen täyteläinen suutuntuma.

Bellingham Old Vine Chenin Blanc

18,99 €

Valkoviini täyteläisten viinien ystäville. Muhkean paahteinen ja runsas vegaaninen viini, joka soveltuu mitä moninaisemmille aterioille ja esimerkiksi kaukoidän mausteille.

Dr. Pauly-Bergweiler Ürziger Würzgarten Riesling

21,98 €

Valloittava Riesling Mosel-joen mutkasta jyrkiltä rinnetarhoilta. Elegantti, hapokas ja saksalaiseen tyyliin monivivahteinen. Kalaruoille, äyriäisille ja nautiskeluun.

Zuccardi Q Malbec

19,30 €

Täyteläistä, mausteista ja tanniinista viiniä etsivän isän nappivalinta. Zuccardin Malbecissa on lämpöä kuin puulämmiteisessä uunissa, ja se maistuu kunnon pihvin kanssa.

Farnito Camponibbio

25,98 €

Hienostunut, upeasti kehittynyt samettinen viini Toscanasta. Samanaikaisesti raikas ja mehukas, mutta suutuntumaltaan leveä ja syleilevä.