Blog

Social Wines / Ajankohtaista  / Grand Vin Helsinki 12.-13.10.

Grand Vin Helsinki 12.-13.10.

Grand Vin Helsinki on Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävä messutapahtuma, jossa pääsee maistamaan laatuviinejä ympäri maailman. Tapahtuma järjestettiin viime syksynä ensimmäistä kertaa, ja se on omiaan levittämään hyvien viinien ilosanomaa ja kehittämään suomalaista viinikulttuuria.

Grand Vinissä pääsee maistamaan kymmeniä ja kymmeniä viinejä, ja tilaisuus on mitä parhain tapa laajentaa omaa viinitietoutta ja pienellä kustannuksella selvittää eri viinityylien eroja. Grand Vin on siis sijoitus oman nautinnon laajentamiseen.

Tuomme Grand Viniin käytännössä koko laatuviinien katalogimme, ja maisteltavana on yli 40 eri viiniä parhailta tuottajiltamme. Pöytä notkuu hienoista viineistä, ja mukana on uutuuksia ja klassikoita Euroopasta ja Uudesta maailmasta Argentiinaa ja Etelä-Afrikkaa myöten. Mukana tuottajistamme ovat mm. Villa Maria, Viña Errázuriz, Zuccardi, CVNE, Loacker, Biohof Pratsch, Jean-Luc Colombo ja tusina muuta huipputuottajaa.

Grand Vin Helsinki on todellinen kahden päivän mittainen viininystävän juhla. Pääsylippu messuille maksaa 16 euroa, ja hintaan sisältyy Lehmann Excellencen maistelulasi. Lippuja myy etukäteen Ceesta Shop (www.ceestashop.fi), ja lipun oston yhteydessä voi myös halutessaan ostaa pääsylipun tapahtuman Master Classeihin, joissa eri tuottajien edustajat luennoivat viineistään viinitastingeissä.