Blog

Social Wines / Ajankohtaista  / Viinikausikalenteri

Viinikausikalenteri

Tuntuuko joskus siltä, että eri vuodenaikoina maistuu erilaiset viinit? Kenties kesällä juot valkoista ja roséeta ja talvella lämmittäviä mausteisia punaviinejä?

Et ole ainoa, nimittäin yllättävän moni viininenä kallistuu vähän vuodenajasta riippuen tiettyjen viinityylien suuntaan. Tätä varten olemme kehittäneet Viinikausikalenterin, josta on todella helppo valita vuodenaikaan tai eri ruokajaksoon liittyvä viini. Mikä voisi olla syksyn ensimmäinen punkku? Entä joku vähän parempi viini joulupöytään? Kaikkiin viinikausiin on valittu eri hintaluokan viinejä, ja jokaisella on paikkansa.

Viinikausikalenteri löytyy tästä linkistä pdf-tiedostona, ja sen voi ladata vaikka kotikoneelle tai kännykän kirjanmerkkeihin aina kun tulee tenkkapoo valittavan viinin suhteen. (Sen voi jopa printata sängyn viereen.) Viinin nimeä klikkaamalla pääsee näppärästi selaamaan viinin tuotetietoja, ja jopa Alkon verkkokauppaan ostoksille tai tarkistamaan viinin myymäläsaldot. Voisiko helpompaa enää olla!

Klikkaa kuvaa niin viinikausikalenteri aukeaa pdf-tiedostona.