Blog

Social Wines / Ajankohtaista  / Jaume Serra Organic

Jaume Serra Organic

Jaume Serra Brut Cava on jo vuosia ollut yksi Suomen suosituimpia kuohuviinejä, ja sen menestysresepti on hyvin yksinkertainen: monissa vertailuissa pärjännyt Jaume Serra on loistava kuohuviini hintaisekseen. Nyt olemme tuoneet Jaume Serran klassikkocavan rinnalle luomuversion, jonka tunnistaa sen saamasta Organic-lisänimestä. Pullo on tyyliltään vihertävä, ja etiketissä on Jaume Serran logo näkyvästi esillä.

Jaume Serra Organic Cava Brut on tyyliltään raikas, sitruunaisen mineraalinen ja hieman paahteinen. Sen rypälelajike on luomuviljelty Macabeo, ja se on tehty perinteisellä Cavan valmistusmenetelmällä, sisältäen kaksi käymisprosessia joista toinen tapahtuu pullossa. Jaume Serra Organic Cava on erinomainen juhlajuoma, ruokahalun herättävä aperitiivi ja myös hyvä ruokajuoma erilaisille ruoille kuten vaikka tapaspöytään tai kaloille ja äyriäisille. Ruoka kannattaa myös valmistaa luomutuotteista teeman mukaisesti!

Tämä luomu-uutuus on tullut Alkoon hiljattain, ja se on saatavissa valikoiduista myymälöistä tai Alkon verkkokaupasta. Myymäläsaatavuus kannattaa tarkistaa ennen ostohetkeä Alkon sivuilta tuotteen alta, tai juomaa voi tilata verkkokaupan kautta mihin tahansa Alkoon noudettavaksi.