Blog

Tervetuloa uusille sivuillemme!

Tervetuloa Social Winesin uusille nettisivuille!

Sivumme ovat käyneet läpi täydellisen muodonmuutoksen, ja olemme ylpeitä saadessamme uudet puitteet esitellä tuotteitamme, edustamiamme tuottajia ja niihin liittyviä kiinnostavia juttuja. Sivumme on kohdistettu kaikille viineistä ja muista alkoholijuomista kiinnostuneille, ja näiltä sivuilta saatte parhaan mahdollisen tiedon tuotteistamme.

Sivujen keskiössä on tuotevalikoimamme, joka on tuotu ajan tasalle vastaamaan viinistä kiinnostuneiden ihmisten odotuksia tuotteiden viestinnästä ja tuotetiedoista. Suurin osa tuotteistamme on myytävänä Alkossa ja Alkon verkkokaupassa, mutta näillä Social Winesin sivuilla saamme kerrottua niistä vielä monipuolisempia ja yksityiskohtaisia tietoja ja tarinoita kuin mitä Alko meille mahdollistaa. Hämmästyttävää, mutta viinien tuoksut ja maut yleensä avautuvat vielä paremmin kun oppii ja ymmärtää mistä viini tulee ja miten se on valmistettu. Mikä tahansa viini voi olla elämys, oli se sitten edullinen arkiviini tai harvinainen ja arvokas tarhaviini.

Toivomme että viihdytte näillä sivuilla, ja kannustamme teitä vierailemaan täällä aina kun kaipaatte viinivinkkejä. Yli 200 tuotteen valikoimastamme löydätte melkein mihin tahansa tilanteeseen sopivan juoman ruokasuosituksineen. Ja tänne blogiin tulee tasaisesti ajankohtaista tietoa uutuustuotteista, kauteen liittyvistä viineistä ja tapahtumista.

Vielä yksi vinkki: olemme aktiivisia somessa, joten seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

Skål!