Blog

Grand Champagne Helsinki

Grand Champagne -messut tulevat taas huhtikuussa. Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia elämyksiä. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia herkkuja.

Tapahtumassa voi myös syventää omaa tietämystään ja kokea ainutlaatuisia juomanautintoja osallistumalla Master of Winen ja kansainvälisesti arvostetun samppanja-asiantuntijan Essi Avellanin Master Class -luennoille, tunnetun viini- ja samppanjaekspertin Jukka Sinivirran tai samppanjatalojen vierailevien asiantuntijoiden vetämille, Grand Champagne Helsinki -tapahtumaan räätälöidyille Master Class -luennoille. Näihin maksullisiin Master Classeihin on rajattu määrä paikkoja ja niihin voi ilmoittautua etukäteen. Tarkempi tieto luennoista löytyy tapahtuman nettisivujen Master Classes -kohdasta.

Social Winesilla on ilo ja kunnia olla edustaa samppanjatalo Taittingeria ja tuoda paikalle talon arvostettuja juomia. Champagne Taittingerin edustajat Alexandre Ponnavoy ja Mikael Falkman pitävät perjantaina 20.4. ja lauantaina 21.4. Master Class -luennot, joissa on maisteltavana eri vuosikertoja Taittingerin Comtes de Champagne -samppanjaa. Voit varata ja ostaa lipun Taittingerin Master Classiin täältäKorjaus ohjelmaan: Vitalie Taittingerin sijaan Master Classin toinen esittelijä on Taittingerin apulaiskellarimestari Alexandre Ponnavoy.

Pääsylippuja myydään ennakkoon Ceestashop.fi -verkkokaupan kautta. Pääsylippujen ennakkomyynti jatkuu kyseistä tapahtumapäivää edeltävään iltaan klo 20 saakka eli torstaille 19.4. voi vielä keskiviikon 18.4. aikana ostaa lippuja ja perjantaille 20.4. voi ostaa vielä torstaina 19.4. asti tai niin kauan kuin lippuja riittää.  Pääsylippuja myydään saatavuuden mukaan myös ovella kaikkina tapahtumapäivinä torstaina, perjantaina ja lauantaina à 20 €. Tervetuloa!

Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Opale 21 -samppanjalasi, joka jaetaan sisään tullessa.

Tapahtuma on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

www.grandchampagnehelsinki.fi